jueves, 1 de octubre de 2015

ARTS

ART GÒTIC:
 

Art gòtic és una denominació de l'estil artístic que es va desenvolupar a Europa occidental durant els últims segles de l'Edat Mitjana, des de mitjan segle XII fins a la implantació del Renaixement, i ben entrat el segle XVI en els llocs on el Gòtic perviure més temps. Es tracta d'un ampli període artístic, que sorgeix en el nord de França i s'expandeix per tot Occident. Segons els països i les regions es desenvolupa en moments cronològics diversos, oferint en el seu ampli desenvolupament diferenciacions profundes.

Com a característiques de la pintura d'aquest art podem veure que són pintades amb colors més vives,i intenten donar llum. No representen la realitat, tot és molt desproporcionat i intenten donar volum fent la prespectiva que serà millorada anys posteriors.

I com a característiques de les estructures gòtiques dir eleva prodigioses catedrals plenes de llum, desenvolupa una important arquitectura civil i independitza a les altres arts plàstiques de la seva subordinació al suport arquitectònic.

Tanmateix, hi ha també molts elements de continuïtat: el predomini de la inspiració religiosa en l'art segueix sent indiscutit.
















ART ROCOCO:

El Rococó és un moviment artístic nascut a França, que es desenvolupa de forma progressiva entre els anys 1730 i 1760 aproximadament.

El Rococó és definit com un art individualista, antiformalista i cortesà. La seva característica principal és la màxima recarregació de les cosas encara que també es caracteritza pel gust pels colors lluminosos, suaus i clars. Predominen les formes inspirades en la naturalesa, la mitologia, la representació dels cossos nus, l'art oriental i especialment els temes galants i amorosos. És un art bàsicament mundà, sense influències religioses, que tracta temes de la vida diària i les relacions humanes, un estil que busca reflectir el que és agradable, refinat, exòtic i sensual.






 

















ART HIPERREALISME:

L'hiperrealisme és una tendència radical de la pintura realista sorgida als Estats Units a finals dels anys 1960 que proposa reproduir la realitat amb més fidelitat i objectivitat que la fotografia. De vegades es confon amb el fotorealisme que és menys radical, és a dir, són pintures que són iguals que fotografies.

 




ART NAIF:

 És el corrent artístic caracteritzat per la ingenuïtat i espontaneïtat, l'autodidactisme dels artistes, els colors brillants i contrastats i la perspectiva acientífica captada per intuïció. En molts aspectes, recorda l'art infantil, moltes vegades aliè a l'aprenentatge acadèmic. Els autors intenten imitar la ficció ja que lo realista ho troben a les càmeras.
          


ART MINIMALISTA:

Vol dir qualsevol cosa que hagi estat reduïda a l'essencial, despullada d'elements sobrants. És creat al començament del degle XXI .És també el significat a simplificar tot al mínim. Aquest significat queda més clar si s'explica que minimalisme en realitat vol dir minimismo.En conclusió, intentar trobar art a les coses simples i quotidianes.





















No hay comentarios:

Publicar un comentario