domingo, 15 de noviembre de 2015

PRÀCTICA CÀMERA


-Pla americà, composició terços, angulació picat-frontal, llum difosa






-Pla mig, composició clàssica, angle aberrant






-Pla sencer, angle zenital






-Angle nadir, color molt saturat


   




-Pla general, línies rectes, angulació 3/4





-Primer pla, hi ha alguna cosa fora de camp, llum dura







-Format vertical, primer pla, llum dura





-Pla de detall, composició terços, angle contrapicat

     
     
     
-Format horitzontal, primeríssim primer pla, línies dominants corbes, angulació mitja-frontal






-Fotografia lliure: Pla conjunt, angulació frontal.








lunes, 2 de noviembre de 2015

TIPUS DE CÀMERAS


Kodak
Gràcies a aquesta nova pel·lícula, el funcionament de la càmera era extremadament simple. A diferència de les seves antecessores, l'usuari mai havia d'obrir la càmera i existien només tres passos per fer una foto: tirar la corda, girar la roda i prémer el botó.
Va ser creada al 1888

    


Kine-Exacta
És la primera càmera rèflex monocular.
Va ser creada a 1936.

                


Zenit
És una marca soviètica de càmeres fotogràfiques. La marca Zenit s'identifica principalment amb les càmeres SLR de 35 mm.
Va ser creada a l'any 1952.


           




Leica M9
Es tracta de la tercera càmera digital de la sèrie M de Leica , després dels models M8 i M8.2 , i la primera d'aquesta sèrie a emprar un sensor de la mateixa mida que els fotogrames de la pel·lícula fotogràfica de format 135.
Va ser creada a 2010.


         Aquesta foto està presa temps després des del mateix lloc però ara amb la perspectiva d'un 50mm en lloc d'un 75mm.



Sinar P3
Consisteix en dos montants units per una manxa. El montant de davant es troba l'objectiu en canvi el de darrera la placa de vidre esmerilat on s'enfoca.
Va ser creada al 2011.

            




Camara panoramica seitz 5DMKII
És la que motra un panorama  usualment paisatgístic o arquitectònic, i que es distingeix pel Ampli Horitzó que cobreix. Fent que en una sola imatge puguis tenir 180º de visió.

    










Càmera lomografica

Càmera de 35mm compacta i automàtica, que va arribar a ser el producte fonamental de les activitats comercials i de màrqueting de la marca.
Actualment encara gaudeix d'una bona representació en el moviment.


  











TIPUS D'OBJECTIUS



Objectiu normal:
El seu angle és aproximadament el del ull humà. Per tant es produeix la sensació d'una imatge natural. Hi ha 35mm de distància focal que equival a 63º de visió.
    


Gran angular:
Té un major angle d'obertura per tant forma imatges més petites i amb gran profunditat de camp. Hi ha una distància de 24mm de distància focal que equival de 90º a 150º de visió.

    

Teleobjectiu:
Té un menor angle d'obertura pertant l'imatge sera més gran en el fotograma i te poca profunditat de camp al igual que no te casi camp de visió. Produeix un efecte d'apropament i la perspectiva es veu amb un afecte d'aplastament. Hi ha més de 50mm de distancia focal que equival de 10º a 30º de visió.

   

Ultra teleobjectiu:
Encara té menor angle d'obectura que el teleobjectiu, per tant encara té menys camp de visió. Hi ha més de 500mm de distància focal que equivalen a 5º de visió.

  

Macro:
Té encara major angle d'obertura que el gran angular. Per tant les imatges tindran molt més profunditat de camp igual que camp de visió. Té una distancia focal de més de 50mm, en canvi aquests equivalen pocs graus.

    



Objectiu ull de peix:
És el que permet veure 180º camp de visió que equivalen a menys de 8mm de distancia focal. Permet fer una fotogràfia amb més visió que el de l'ull humà. Té molta profunditat de camp igual que camp de visió.